Çiçeklidağ Ortaokulu

Vizyon: Eğitim öğretim etkinlinin yürütüldüğü, saygı ve sevgi temelinde iletişim ve işbirliğinin olduğu sosyal, kültürel etkinlik ağırlıklı eğitim, yıkıcı değil yapıcı ve onarıcı bir zihniyete sahip insanlar yetiştirmeyi, bilim ve kültür merkezi olmak isteyen bir okul olmak.

Misyon: Okulumuz, karşılıklı sevgi, hoşgörü, dürüstlük temelinde toplum beklentilerine uygun en iyi şartlarda eğitim ve öğretim hizmetlerinden faydalanabilecekleri hizmeti sunan, okulun fiziki yapısını, öğrencilerin sağlığı, her türlü spor faaliyetlerini rahatlıkla yapabilecekleri, dinlenebilecekleri ve Atatürk İlke ve İnkılaplarını temel alan demokratik bir eğitim kurumudur.

Başarılar:

Saatler: 08:30-14.50
Isınma: Okulumuz kalorifer sistemiyle ısınmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimiz okula özel servisle gidip gelmektedir. Yolculuk yaklaşık 20 dakika sürmektedir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Satranç, Masa Tenisi, Dart ve Futbol turnuvaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak
Proje Çalışmaları: Meb projeleri
Diğer Hususlar: Sınıflarımızda akıllı tahta mevcuttur.

WEB - https://hanakciceklidagortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çiçeklidağ Köyü Hanak / ARDAHAN

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Köy rakım olarak oldukça yüksek bir alan kurulmuş olup dağınık yerleşmeye sahiptir. Köyün iklimi, rakım olarak 2400 metre olması nedeniyle kışlar uzun ve soğuk geçmekte yazlar kısadır.

Adres - Çiçeklidağ Köyü Hanak / ARDAHAN

Ulaşım İlçe merkezine ulaşım köyde özel işletilen iki adet minibüsle sağlanmaktadır. Ayrıca taksi ile ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ardahan iline 45 km, Hanak ilçesine 15 km uzaklıktadır.